Fine art printing

Kwalitatieve fine art printing

Bent u op zoek naar echt kwalitatieve fine art prints die over een uitstekende kleurechtheid beschikken? Ook op dit vlak kunnen wij onze klanten probleemloos van dienst zijn. In ons bedrijf beschikken we namelijk over een zeer kwalitatieve Epson Pro 9900 die er om bekend staat een uitstekende printing te voorzien. Daar komt verder bij dat wij uiteraard enkel en alleen gebruikmaken van de originele Epson inkt waardoor een zo optimaal mogelijke kwaliteit steeds wordt gewaarborgd. Dit zorgt er reeds voor dat u op vlak van fine art printing bij ons bedrijf eveneens beslist aan het juiste adres bent.

Uitsluitend de beste papiermerken

Minstens zo belangrijk bij het maken van fine art prints is het papier waar gebruik van wordt gemaakt. Op dit vlak hebben we er voor gekozen om uitsluitend met de beste papiermerken te werken. Denk op dit vlak dan ook niet alleen aan Hahnemuhle en Ilford, maar ook aan Innova, Pro-line en Prüf. Andere merken waar wij ook gebruik van maken zijn Magiclée, Briljant, Papergrapics en White-label. Door dit papier te gebruiken bieden we onze klanten op vlak van printing in ieder geval steeds het neusje van de zalm waardoor een kwalitatief eindresultaat bij alle opdrachten kan worden gegarandeerd.

Fine art printing

Diverse plakken behoren tot de mogelijkheid

U bent bij AuTTeK ook steeds aan het juiste adres voor het realiseren van fine art printing op plakken. Wat dat betreft bieden we onze klanten eveneens tal van interessante mogelijkheden aan. Printing van fine art is bij ons dan ook mogelijk op:

  • Aluminium en foam
  • Dibond en acrilaatglas
  • MDF en RVS-plaat
  • Karton en spieraam (canvas)

Ook op vlak van beschermfolie zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. U kunt wat dit betreft kiezen voor glans, mat en satijn. In ieder geval, welke eisen u ook verbindt aan het printen van uw opdrachten, wij van AuTTeK beschikken steevast over de mogelijkheid om al uw wensen te realiseren.

Meer informatie of een offerte?

Zou u graag meer informatie willen of had u graag een offerte op maat gehad? Dat is absoluut geen enkel probleem. Zoals u reeds heeft kunnen lezen bieden wij onze klanten op vlak van fine art printing het absolute neusje van de zalm aan. Wij waarborgen een prima kwaliteit en een lange kleurechtheid waardoor u voor een zeer lange periode zult kunnen genieten van uw drukwerk. Bent u eveneens geïnteresseerd in fine art prints of wenst u gewoon meer informatie over onze printing mogelijkheden? Aarzel dan in geen geval om vrijblijvend contact met ons op te nemen!