Engineering Assen

Gespecialiseerde druk voor al uw werken in Assen

AuTTeK biedt haar klanten uit Assen diensten die zich uitspreiden over drie verschillende bedrijfstakken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van de volgende services:

Hebt u interesse in bovenstaande diensten en wilt u daarvoor een beroep doen op een professionele partner? Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Realisatie van uw engineering opdrachten

Wij van AuTTeK bieden onze klanten uit Assen diverse interessante mogelijkheden aan op het gebied van engineering. Wij beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid om op locatie projecten in te laten meten. Hiervoor zijn wij voorzien van alle nodige meetgereedschappen, waaronder een laserwaterpas met een bereik van 600 meter. Verder bieden wij onze klanten uit Assen nog de mogelijkheid aan om teken- en rekenwerk te laten realiseren. Het tekenwerk kan gebeuren in het programma AutoCad (2D) alsook in Inventor (3D). De projecten kunnen daarnaast zowel op papier worden afgedrukt als digitaal worden aangeleverd.

Professionele en hoogwaardige druk

Bij AuTTeK voorzien we onze klanten uit Assen van de mogelijkheid om hoogwaardig drukwerk aan ons uit te besteden. Wij bieden onze klanten dan ook niet alleen fine art printing aan, maar ook digigrafie en plotservice. Welk werk u ook wenst te laten drukken, wij zorgen er voor dat uw wensen in acht worden genomen. In het geval van fine art printing bieden we onze klanten zelfs de mogelijkheid aan om aanwezig te zijn tijdens het printproces. Hierdoor kunnen de afdrukken, indien nodig, worden bijgestuurd. Wanneer u op zoek bent naar een echt kwalitatieve partner in Assen of omgeving op vlak van druk van uw werken, bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Ook een beroep doen op onze mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een bedrijf uit Assen of omgeving dat voor u engineering, fine art printing of digigrafie kan realiseren? Wilt u graag gebruik maken van de diensten van een echt professioneel bedrijf die steeds een oplossing op maat aan haar klanten aanbiedt? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Wij van AuTTeK zorgen ervoor dat er te allen tijde aan uw verwachtingen kan worden voldaan. Hierdoor wordt steeds een kwalitatief en bevredigend eindresultaat bereikt en dat ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijs. Neem snel contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden in Assen.