Over ons

Hoe het allemaal begon

AuTTeK, opgericht in 1998, begon als een eenmanszaak waarbij het accent lag op werkzaamheden in de automatisering. In de loop der jaren namen de opdrachten op het gebied van engineering toe. Een hechte samenwerking tussen AuTTeK en Holwerda S&E was het gevolg. Deze succesvolle samenwerking is op 1 januari 2008 officieel beklonken in de vorm van een V.O.F.

AuTTeK bestaat uit René Visser en Sake Holwerda.

René is sinds 1978 voornamelijk werkzaam geweest in de metaalindustrie. Na enkele jaren praktijkervaring op de werkvloer in de staal-en roestvrijstaal, is René verhuisd naar de tekenkamer. Naast ervaring in staal, en tekenwerk heeft René ook ervaring in machinebouw, tankenbouw, leidingwerk, plaatwerk, papierindustrie en zuivelindustrie.

Sake is sinds 1990 werkzaam in de metaalindustrie. Sake hield zich op de tekenkamer bezig met het maken van werktekeningen in de apparatenbouw.

Na een periode te hebben getekend aan huis in Minnertsga werd het tijd voor een bedrijfspand. Dit werd een voormalig woonhuis op het industrie terrein in Berlikum. Dit bood ook de mogelijkheid voor uitbreiding met personeel. We werken nu met diverse tekenaars en rekenaars. Dit bracht ook meer administratie met zich mee waardoor we er voor gekozen hebben om ons team te versterken met een administratieve kracht zodat wij ons met engineering bezig kunnen houden.

Bekijk onze folder.