Engineering

Uw professionele engineering partner

Eén van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf is engineering. Omdat dit één van de hoofdtaken van onze onderneming is spreekt het voor zich dat klanten op dit vlak steeds kunnen rekenen op een uitstekende ervaring en kennis. Niet alleen bent u bij ons op dit vlak aan het juiste adres voor het uitvoeren van tekenwerk, ook het maken van sterkteberekeningen behoort tot de mogelijkheden evenals het inmeten van projecten op locatie. Wilt u graag meer weten over deze tak van ons bedrijf? Lees dan snel verder of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Expertise veelzijdig inzetbaar

Indien u er voor kiest om op vlak van engineering een beroep te doen op de mogelijkheden die AuTTeK te bieden heeft kunt u rekenen op een uitstekende expertise die zeer veelzijdig inzetbaar is. Wij kunnen u wat dit betreft dan ook helpen op het gebied van:

Engineering

  • Apparatenbouw en machinebouw
  • Leidingwerk en transportbanden
  • Staalconstructies
  • Trappen en bordessen
  • Fabrieksinstallaties voor de chemische industrie
  • Petrochemie
  • Levensmiddelenindustrie
  • Luchtbehandeling
  • Laad- en lossystemen

Het tekenwerk dat hierbij dient te worden uitgevoerd kan zowel gebeuren in het programma AutoCad alsook in Inventor. Met andere woorden, de tekeningen kunnen door ons probleemloos in zowel 2D als 3D worden gemaakt. Daarnaast kunnen afgewerkte opdrachten door ons zowel op digitale wijze als op papier worden aangeleverd. Dit alles maakt het in ieder geval duidelijk, indien u op zoek bent naar een ervaren en professionele partner op vlak van engineering, dan helpen wij van AuTTeK u alvast graag verder!

Uitvoeren van sterkteberekeningen

Ook het maken van sterkteberekeningen is een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket op vlak van engineering. Tijdens het uitvoeren van dergelijke berekeningen is het perfect mogelijk om verschillende codes te hanteren. Ook werken volgens diverse normen en methoden is voor ons geen probleem. Daarnaast bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om op locatie projecten in te laten meten waarvoor we over enkele geavanceerde meetgereedschappen beschikken. Denk hierbij onder andere aan een laserwaterpas met een bereik van 600 meter. Heeft u eveneens een dergelijke opdracht beschikbaar of bent u op zoek naar een vaste partner op vlak van engineering? In dat geval bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wenst u contact met ons op te nemen?

Bent u eveneens geïnteresseerd om een beroep te doen op onze mogelijkheden op vlak van engineering? Wilt u er zeker van zijn dat u een beroep kunt doen op een ervaren bedrijf die over een uitstekende expertise beschikt binnen haar vakgebied? Vind u het belangrijk dat het bedrijf waarmee u samenwerkt over alle noodzakelijke, professionele materialen beschikt? Aarzel dan niet langer, neem snel contact met ons op en ontdek welke interessante mogelijkheden wij u op vlak van engineering te bieden hebben!