Engineering Friesland

Veelzijdige partner in engineering en druk in Friesland

AuTTeK is een veelzijdig bedrijf dat haar klanten dan ook voorziet van een ruim aanbod aan mogelijkheden. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van professionele engineering opdrachten, maar wij kunnen ook fine art printing en digigrafie voor u realiseren. Op deze manier is een zeer gevarieerd, maar uitstekend, aanbod aan diensten ontstaan waar menig opdrachtgever uit Friesland reeds naar volle tevredenheid gebruik van maakt.

Veelzijdig aanbod aan diensten

Wanneer u er voor kiest om in Friesland een beroep te doen op de diensten van AuTTeK, kunt u niet alleen rekenen op de expertise van een ervaren partner op vlak van engineering. Daarnaast bestaat ons bedrijf uit in totaal drie verschillende takken:

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat één van bovenvermelde diensten voor u kan realiseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen onze klanten een prima service tegen een kostprijs die zeer aantrekkelijk is. Wilt u één van bovenvermelde diensten afsluiten in Friesland? In dat geval is het de moeite waard om het aanbod aan mogelijkheden van AuTTeK te ontdekken.

Ruime expertise aanwezig

AuTTeK is opgericht in 1998. Dit zorgt ervoor dat wij door de jaren heen de benodigde ervaring hebben opgedaan en daardoor onze klanten uit Friesland een perfecte oplossing kunnen bieden. Zo kan het tekenwerk dat door onze mensen wordt uitgevoerd op twee manieren gebeuren. Voor een ontwerp in 2D wordt het bekende programma AutoCad gebruikt, terwijl voor 3D ontwerpen het veelzijdige Inventor 3D wordt gebruikt.

Tekenwerk digitaal en op papier

Indien u kiest voor onze mogelijkheden op het gebied van tekenwerk, kunnen uw projecten zowel digitaal als op papier worden aangeleverd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van een grootformaatprinter, welke de mogelijkheid heeft om te printen tot A0-formaat. Niet alleen op het gebied van tekenwerk, maar ook wat afdrukken betreft, kunnen wij onze klanten uit Friesland probleemloos verder helpen.

Wenst u graag meer informatie?

Bent u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Wilt u als klant uit Friesland graag meer informatie of zou u graag een vrijblijvende offerte van ons willen ontvangen? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij onze klanten uit Friesland allemaal te bieden hebben.